Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/magan0ve/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

ВиК услуги,водопроводчик,отпушване на канали София,цена – 0,00лв. на ремонта. Ще получите ценни за Вас съвети от ВиК специалисти с над 30год. стаж в ремонта на ВиК инсталации, мрежи и съоръжения.

ВиК услуги които сами можете да извършите спестявайки пари.

Домашният ВиК майстор Ви дава 10 – полезни съвета

Електронен  магазин (Online magazin) Спестете пари със стоки с доказано качество http://www.kanelkata.com

            1./ Можете да вземете заваръчна машина(лепачка) за лепене на полипропиленови тръби т.е. PP-R тръби на холадската групировка WAVIN от нас на посочения долу адрес само срещу 5лв. наем на ден. Така ще можете сами да смените старите поцинковани тръби в банята си за 2 дни максимум, а вертикалните (водопроводни щрангове) само на вашия апартамент ще ги смените за 1ден дори и да нямате никакъв опит. НИЕ ЩЕ ВИ ОБЯСНИМЕ ВСИЧКО, АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ. С нашите обяснение и качествен материал забравете за опасенията  си от наводнение. Така ще смените хоризонталните а защо не и вертикалните тръби само на цената на закупения от Вас материал.

 

2./ Вместо да сменявате главите на смесителната Ви батерия на стеннен или стоящ смесител заповядайте при нас и си вземете ”фреза за престъргване на леглото на батерията” – отнасящо се за стенните батерии, а за стоящата Ви батерия вземете три гумени уплътнения и шкурка. Нашите продавач консултанти ще Ви обяснят как трябва да направите това. Или просто донесете свалените от Вас глави при нас.

”фреза за престъргване на леглото на батерията” ще Ви служи цял живот и се борави изключително лесно с нея.

 

3./ Водомера може да си го смените и сами за 0,00лв. След като спрете крана преди водомера пуснете смесителя за да се уверите че няма вода под налягане. Остава само да развиете две гайки и на мястото на стария да сложите новия водомер стягайки същите две гайки. Ще ви отнеме максимум 5мин. Ако имате въпроси питайте нашите продавач консултанти. Избор в покупните за клиентите цените са съответно: Немски водомери 2г. гаранция 1/2″-22,42лв.; 3/4″-24,92лв.  или Българските водомери 2г. гаранция 1/2″-32,60лв.; 3/4″-35,00лв. . или Чешки водомери 2г. гаранция 1/2″-19,99лв.; 3/4″-21,25лв. които имат предимствата и недостатъците на Немските и Български водомери от гледна точка на ползвателя – клиент ниска покупна цена, качество на отчитане на водното количество преминаващо през водомера и на първо място “Пестим ли пари от по високото качество на отчитане на водомерите”.

 

4./ Ако предпазният вентил на бойлера Ви издава звук, прокапва или тече не е необходимо да викате водопроводчик това означава че боилера Ви е загрял и ”изпуска налягане” през предпазния вентил благодарение на обратната клапа вградена в самия предпазен вентил. Нямате основание за безпокойство!

 

5./ Ако налягането на водата на кухненската мивка е голямо вземете от нас редуцир вентил за намаляване на налягането(с него ще можете да регулирате налягането).  Редуцир вентила се монтира по същия начин като водомерите. Ако имате въпроси нашите продавач консултанти ще Ви отговорят обстойно.

 

6./ Ако налягането на водата в тоалетната мивка и тоалетната чиния е слабо налага се да подмените старите поцинковани тръби с полипропиленови тръби – ”EKOPLASTIK” които заради отличното си качество се продават в 78% от централния и източно Европейски пазар. Тръбите може да закупите от нас. Ние ще ви обясним как да ги монтирате с лепачка под наем само за 5лв./ден виж точ. 1

 

7./ При леки запушвания на тоалетни мивки, кухненски мивки, перални и миални можете да използвате предлаганите от нас стоманизирана тел за отпушване или пружини за отпушване на канали с диаметри от ф6, ф8, ф10мм. Всичко това можете да закупите от нас

 

8./ При леки запушвания на на подови сифони използвайте само пружини за отпушване на канали с диаметри от ф6, ф8, ф10мм. Без СИЛНИ химикали като NaOH използването им е предназначено повече за професионалисти.

 

9./ При леки запушвания на тоалетни чинии, моноблок, вградени структури категорично не използвайте СИЛНИ химикали като NaOH а горе упоменатите пружини.

 

10./ За всички по сложни, специализирани ВиК услуги се обърнете към нашите водопроводчици които имат над 30год. стаж във вътрешни разводки и външни водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения както и помпено хидрофорни станции.

 

Една от дейностите ни е свързана и с:

Отпушване на канали в София – вътрешни шахти(в мазетата) и участъците между тях, както и между вътрешни и външни шахти, подови сифони, тоалетна чиния, мивки и т.н.:

1./машинно отпушване(с пружини с различни накрайници според конкретния случай);

2./реактивна дюза(под налягане) престъргване, промиване и изпробване на канализацията;

3./ видео-диагностика за установяване на състоянието на канала между шахтите.

Изкопаване, демонтаж и монтаж на дефектирали стари каменинови, чугунови или PVC тръби и смяната им с нови с клас на якост SN4 или SN8 за всички диаметри до ф400.

  

София център, Зона Б-5, Зона Б-4, Зона Б-18, Зона Б-19, жк Сердика, жк Лагера, жк Хиподрума, жк Красна поляна, жк Западен парк, жк Света тройца, жк Банишора, жк Илинден, община Възраждане, община Красна поляна,

 

[ ВИЖ КАРТА ] – магазини

Email: sinaYa@mail.bg 

[ ВИЖ КАРТА ] – ВиК услуги
Email: sinaia@mail.bg

http://www.sinaia-vik.com/bg/

Google+

 

 

 

 

 

Leave a Comment